delicatessen, streekproducten, kookworkshops, catering.

     Kerstpakketten

Mijn kerstpakketten vul ik, geheel in de stijl van Crien en Claar, hoofdzakelijk in met Nederlandse (streek)producten. Op verzoek kunnen daar vanzelfsprekend nog andere - buitenlandse - producen aan toegevoegd worden. Ik stel graag een uniek pakket geheel volgens uw wens voor u samen. U bepaalt de prijs, er is al een pakketje vanaf € 10,-.

Mijn kerstpakketten zijn geen standaard pakketten. Dus geen pakket vol producten met hetzelfde ruitje, geen knakworstjes, of blikken doperwten en mandarijntjes of blikje brie. Wat dan wel?
Prachtige kerstpakketten (en natuurlijk ook relatiegeschenken), geheel naar uw eigen wens samengesteld. Vol streekproducten of andere Nederlandse producten, met soms een knipoog naar het buitenland. Bijvoorbeeld een Rotterdams Pakket of een Groene Hart- of Land van Altena of Brabant pakket. Gevuld met bijvoorbeeld heerlijke wijnen, boerenkaas, een houten ambachtelijke kaasplank, handgemaakte chocolade, streekhoning en ambachtelijk gemaakte mosterd. Geschenken waarvan de ontvanger kan zien dat ze met zorg en aandacht zijn samengesteld. Te bedrukken of in te branden met uw eigen logo. Een feest om te te ontvangen en een plezier om te geven. De kerstpakketten zijn er voor ieder budget en worden naar wens geleverd in een kartonnen of houten doos, mandje en eventueel nog verpakt in een kerstdoos of op een authentiek kaasplank. Ik stel graag iets unieks voor u samen waarover nog lang nagepraat wordt!

kerstpakketten

Wilt u meer informatie of op uw wens afgestemde voorstellen? Neem contact op met Clare van Boxsel via telefoonnummer 0617-796935, mail via info@crienenclaar.nl of het informatieformulier. Ik maak graag een afspraak om u de producten te laten zien en uw wensen te bespreken. Indien gewenst kom ik daarvoor bij u of uw bedrijf langs.

De hieronder getoonde producten zijn slechts bedoeld om u een indruk te geven van de vele mogelijkheden. Op de pagina's Streekproducten en Ander heerlijks uit Nederland vindt u nog meer producten uit ons uitgebreide en unieke Nederlandse assortiment, die allemaal in de pakketten kunnen worden opgenomen.

 

                                      

 

 

 

            

 

 

         

 

 

   

 

 

    

 

 
 
Kerstpaketten