delicatessen, streekproducten, kookworkshops, catering.

Inschrijven
Inschrijven voor een van de kookworkshops kan via het aanvraagformulier, per mail of telefonisch.

Wilt u met een groep reserveren, dan wordt samen met u gekeken naar een geschikte datum.
De prijzen voor een groep verschillen per workshop en zijn afhankelijk van het aantal deelnemers.
Het minimaal aantal is 12 personen, bij minder personen gelden aangepaste prijzen.

Locatie
U kookt in de ruime en professionele keuken van zorgboerderij De Hoeff in Giessenburg, die is uitgerust met moderne kookapparatuur. Deze rolstoelvriendelijke Syndion-locatie heeft een prachtige tuin met terras, zodat het ook bij mooi weer een plezier is om hier te koken en te eten. Tijdens de workshops maken we zoveel mogelijk gebruik van producten die in de ecologische tuin van De Hoeff worden geteeld.

Na afloop van de kookworkshop is het mogelijk te shoppen in het winkeltje van de Hoeff, waar heerlijke, zelfgemaakte producten worden verkocht. Er is daar is geen pin-apparaat aanwezig.

Betaling
De genoemde bedragen zijn inclusief alle dranken, hapjes, gerechten, gebruik kookschort en receptuur die na afloop per mail wordt toegezonden naar het e-mailadres dat bij de reservering is opgegeven.

De prijs voor particulieren is inclusief BTW, voor bedrijven is de prijs exclusief BTW.

Het verschuldigde bedrag moet uiterlijk 2 weken voor aanvang van de kookworkshop overgemaakt zijn op rekening: 659897989 tnv Crien en Claar. Na ontvangst van het verschuldigde bedrag bent u verzekerd van deelname.

Annuleren
Annuleren tot twee weken voor de kookworkshop is kosteloos, graag vernemen wij een annulering zo spoedig mogelijk.

Bij annulering minder dan twee weken voor aanvang wordt 50% annuleringskosten in rekening gebracht.
Het is mogelijk zelf voor vervanging te zorgen.

Crien en Claar is te allen tijde gemachtigd een kookworkshop te annuleren of te verplaatsen, bijvoorbeeld door ziekte of te weinig deelnemers. Deelnemers worden daar direct van op de hoogte gebracht.

Aansprakelijkheid:
Wij sluiten nadrukkelijk aansprakelijkheid uit voor iedere schade, inclusief gevolgschade.
De deelnemer is aansprakelijk voor schade aan of verlies van door ons geleverde non-consumptie goederen (zoals glaswerk, serviesgoed). Eventuele schade zal door de deelnemer tegen kostprijs worden vergoed. Legionellabesmetting valt niet onder de verzekering van Crien en Claar.

Vraag de kookworkshop aan